Bef mij bruine kutjes

bef mij bruine kutjes

Achteraf had dat wel erg leuk kunnen zijn heerlijk vrijen met je eigen vader en moeder. Mijn ouders gingen een lang weekend weg en ik kon niet mee maar ik mocht ook niet alleen thuis blijven.

Mijn moeder had aan haar jongste zuster tante Hennie gevraagd of ze dat weekend op mij wilde passen. Hennie is de jongste zuster van mijn moeder en ziet er lekker uit. Ze is erg slank altijd modern gekleed, dus korte rokjes en strakke truitjes.

Ze heeft kort licht bruin haar een wipneus en bruine ogen. Ik mocht haar wel ze was tenslotte maar tien jaar ouder dan ik en luisterde naar dezelfde muziek en keek naar dezelfde soort films.

Vrijdagavond mijn ouders zijn weg en tante Hennie is gearriveerd. Die avond keken we wat tv en dronken wat. Ik ging naar bed en gaf haar een welterusten zoen. Ze gaf me die op mijn mond, dat was wel vreemd maar wel lekker. Ik ging nog wat lezen ik heb een aardige verzameling seksboekjes Candy, Chick Rosie etc.

Daar keek ik vaak in en trok me dan af. Deze avond had ik de laatste Candy in mijn handen en had een lekkere stijve pik gekregen ik speelde wat met mijzelf maar ik had tante Hennie in gedachte met haar wilde ik wel een keer doen wat ik in de boekjes zag en las.

Ik slaap naakt dus toen ik naar de wc moest liep ik gewoon in mijn blootje door het huis naar de wc. Hennie lag in bed van mijn ouders en had daar ook een seksboekje gevonden en lag daarin te lezen, met één hand onder de dekens maar wel met haar mooie tieten bloot. Ik kreeg prompt een stijve en ik zag haar wel kijken maar ze zei niets. Ik ging naar de wc waar ik me eerst even aftrok met veel gehijg en zo en toen een enorme luidruchtige plas deed. Toen ik naar mijn kamer terugliep was het licht uit en hoorde ik geritsel en licht gehijg.

Ik vond het best en ging naar bed en lekker slapen. De volgende ochtend liep ik dus nog steeds bloot naar de badkamer om me te wassen en tanden te poetsen. Ik liep terug via de keuken om daar wat te drinken te pakken. Daar zag ik tante Hennie pas zitten. Ze had me de hele tijd gevolgd en naar mij gekeken.

Ik zei goedemorgen en gaf haar weer een kus op haar mond, deze keer duurde het langer dan anders. Tante Hennie had een kamerjas aan die een beetje doorschijnend was. Ik zag haar tieten en mooie tepels door de lichte stof heen. Ik voelde mijn lul groeien. Goede morgen tante zei ik. Zij zei laat dat tante maar weg en noem me maar gewoon bij mijn voornaam.

Ze zag mijn groeiende erectie en vroeg wind ik je op. Gisteravond zag ik je tieten toen je in bed lag en ik werd daar wel opgewonden van. Ja, zei Hennie ik was ook heet want ik had een seksboekje gevonden en ik lag heerlijk te vingeren en toen ik jou je hoorde aftrekken werd ik nog geiler en hoopte ik dat je naar binnen zou komen.

EH, zei ik ja ik wilde het wel maar ja met je tante naar bed ….. Hennie zei niets maar deed haar kamerjas open en ik zag haar mooie tieten haar tepels waren hard geworden en stonden vooruit, ik stak mijn hand uit en pakte een borst vast. Hennie zei wat maakt het uit familie en ik ben geil en wil ne met je neuken.

Ze stond op en liet de kamerjas liggen, ik zag haar nu dat ze helemaal naakt was geweest in de kamerjas. Ik zag ook dat haar kut was geschoren. Dat had ik nog nooit gezien laat staan gevoeld.

Ik was alleen de behaarde doos van mijn moeder gewend en die van een paar meisjes met beginnende beharing. Ik stak mijn hand uit om haar kale poes te voelen. Mijn hand streelde over haar zachte huid en haar kutlippen. Langzaam gleed mijn hand naar achteren zodat ik haar hele kut in mijn hand vasthad.

Ze voelde al wat vochtig aan. Ze sloeg haar armen om me heen en begon te zoenen en stak haar tong in mijn mond. Haar tieten perste ze tegen mijn borst aan en ze bewoog zo haar tepels over de mijne. Haar kut werd steeds natter en ik stak een er een vinger in. Ze gromde en gooide haar hoofd achterover en zei ik wil meer kom. We gingen naar de slaapkamer op het grote bed. Ze gooide mij op mijn rug met mijn stijve pik recht omhoog.

Ze kroop op me en nam hem diep in haar mond, ze begon me lekker af te zuigen. Ik had mijn vingers lekker diep in haar kut gestoken en was haar aan het vingeren. Ik vond haar clitoris en masseerde die met mijn duim en vinger en twee andere vingers in haar spleetje. Ze pakte mijn ballen vast en masseerde die. Ik zei, ik ga zo komen, daarop begon ze nog heftiger te zuigen. Ik had het niet meer en spoot mijn geil diep in haar mond.

Ze slikte het door en maakte de rest met haar tong schoon. Ze draaide rond zodat ze met haar kut boven op mijn gezicht zat. Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables.

Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux?

..

Neuken in veenendaal blote kuttenbef mij bruine kutjes

Achteraf had dat wel erg leuk kunnen zijn heerlijk vrijen met je eigen vader en moeder. Mijn ouders gingen een lang weekend weg en ik kon niet mee maar ik mocht ook niet alleen thuis blijven. Mijn moeder had aan haar jongste zuster tante Hennie gevraagd of ze dat weekend op mij wilde passen. Hennie is de jongste zuster van mijn moeder en ziet er lekker uit. Ze is erg slank altijd modern gekleed, dus korte rokjes en strakke truitjes.

Ze heeft kort licht bruin haar een wipneus en bruine ogen. Ik mocht haar wel ze was tenslotte maar tien jaar ouder dan ik en luisterde naar dezelfde muziek en keek naar dezelfde soort films. Vrijdagavond mijn ouders zijn weg en tante Hennie is gearriveerd. Die avond keken we wat tv en dronken wat. Ik ging naar bed en gaf haar een welterusten zoen.

Ze gaf me die op mijn mond, dat was wel vreemd maar wel lekker. Ik ging nog wat lezen ik heb een aardige verzameling seksboekjes Candy, Chick Rosie etc.

Daar keek ik vaak in en trok me dan af. Deze avond had ik de laatste Candy in mijn handen en had een lekkere stijve pik gekregen ik speelde wat met mijzelf maar ik had tante Hennie in gedachte met haar wilde ik wel een keer doen wat ik in de boekjes zag en las. Ik slaap naakt dus toen ik naar de wc moest liep ik gewoon in mijn blootje door het huis naar de wc.

Hennie lag in bed van mijn ouders en had daar ook een seksboekje gevonden en lag daarin te lezen, met één hand onder de dekens maar wel met haar mooie tieten bloot. Ik kreeg prompt een stijve en ik zag haar wel kijken maar ze zei niets. Ik ging naar de wc waar ik me eerst even aftrok met veel gehijg en zo en toen een enorme luidruchtige plas deed. Toen ik naar mijn kamer terugliep was het licht uit en hoorde ik geritsel en licht gehijg. Ik vond het best en ging naar bed en lekker slapen.

De volgende ochtend liep ik dus nog steeds bloot naar de badkamer om me te wassen en tanden te poetsen. Ik liep terug via de keuken om daar wat te drinken te pakken. Daar zag ik tante Hennie pas zitten. Ze had me de hele tijd gevolgd en naar mij gekeken. Ik zei goedemorgen en gaf haar weer een kus op haar mond, deze keer duurde het langer dan anders.

Tante Hennie had een kamerjas aan die een beetje doorschijnend was. Ik zag haar tieten en mooie tepels door de lichte stof heen. Ik voelde mijn lul groeien. Goede morgen tante zei ik. Zij zei laat dat tante maar weg en noem me maar gewoon bij mijn voornaam. Ze zag mijn groeiende erectie en vroeg wind ik je op. Gisteravond zag ik je tieten toen je in bed lag en ik werd daar wel opgewonden van. Ja, zei Hennie ik was ook heet want ik had een seksboekje gevonden en ik lag heerlijk te vingeren en toen ik jou je hoorde aftrekken werd ik nog geiler en hoopte ik dat je naar binnen zou komen.

EH, zei ik ja ik wilde het wel maar ja met je tante naar bed ….. Hennie zei niets maar deed haar kamerjas open en ik zag haar mooie tieten haar tepels waren hard geworden en stonden vooruit, ik stak mijn hand uit en pakte een borst vast. Hennie zei wat maakt het uit familie en ik ben geil en wil ne met je neuken. Ze stond op en liet de kamerjas liggen, ik zag haar nu dat ze helemaal naakt was geweest in de kamerjas. Ik zag ook dat haar kut was geschoren.

Dat had ik nog nooit gezien laat staan gevoeld. Ik was alleen de behaarde doos van mijn moeder gewend en die van een paar meisjes met beginnende beharing. Ik stak mijn hand uit om haar kale poes te voelen. Mijn hand streelde over haar zachte huid en haar kutlippen.

Langzaam gleed mijn hand naar achteren zodat ik haar hele kut in mijn hand vasthad. Ze voelde al wat vochtig aan. Ze sloeg haar armen om me heen en begon te zoenen en stak haar tong in mijn mond. Haar tieten perste ze tegen mijn borst aan en ze bewoog zo haar tepels over de mijne. Haar kut werd steeds natter en ik stak een er een vinger in. Ze gromde en gooide haar hoofd achterover en zei ik wil meer kom. We gingen naar de slaapkamer op het grote bed. Ze gooide mij op mijn rug met mijn stijve pik recht omhoog.

Ze kroop op me en nam hem diep in haar mond, ze begon me lekker af te zuigen. Ik had mijn vingers lekker diep in haar kut gestoken en was haar aan het vingeren. Ik vond haar clitoris en masseerde die met mijn duim en vinger en twee andere vingers in haar spleetje.

Ze pakte mijn ballen vast en masseerde die. Ik zei, ik ga zo komen, daarop begon ze nog heftiger te zuigen. Ik had het niet meer en spoot mijn geil diep in haar mond. Ze slikte het door en maakte de rest met haar tong schoon. Ze draaide rond zodat ze met haar kut boven op mijn gezicht zat. Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus?

Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables.

Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux?

..Sperma over tieten gratis anale s

  • Bef mij bruine kutjes
  • Mijn vader heet Jan hij heeft bruin haar, bruine ogen en is nu 37 jaar oud.
  • Sex met turkse vrouwen lekkere geile kont

Lekker sletje neuken sex in drenthe


Mijn moeder had aan haar jongste zuster tante Hennie gevraagd of ze dat weekend op mij wilde passen. Hennie is de jongste zuster van mijn moeder en ziet er lekker uit. Ze is erg slank altijd modern gekleed, dus korte rokjes en strakke truitjes. Ze heeft kort licht bruin haar een wipneus en bruine ogen. Ik mocht haar wel ze was tenslotte maar tien jaar ouder dan ik en luisterde naar dezelfde muziek en keek naar dezelfde soort films.

Vrijdagavond mijn ouders zijn weg en tante Hennie is gearriveerd. Die avond keken we wat tv en dronken wat. Ik ging naar bed en gaf haar een welterusten zoen. Ze gaf me die op mijn mond, dat was wel vreemd maar wel lekker.

Ik ging nog wat lezen ik heb een aardige verzameling seksboekjes Candy, Chick Rosie etc. Daar keek ik vaak in en trok me dan af. Deze avond had ik de laatste Candy in mijn handen en had een lekkere stijve pik gekregen ik speelde wat met mijzelf maar ik had tante Hennie in gedachte met haar wilde ik wel een keer doen wat ik in de boekjes zag en las. Ik slaap naakt dus toen ik naar de wc moest liep ik gewoon in mijn blootje door het huis naar de wc.

Hennie lag in bed van mijn ouders en had daar ook een seksboekje gevonden en lag daarin te lezen, met één hand onder de dekens maar wel met haar mooie tieten bloot. Ik kreeg prompt een stijve en ik zag haar wel kijken maar ze zei niets. Ik ging naar de wc waar ik me eerst even aftrok met veel gehijg en zo en toen een enorme luidruchtige plas deed.

Toen ik naar mijn kamer terugliep was het licht uit en hoorde ik geritsel en licht gehijg. Ik vond het best en ging naar bed en lekker slapen. De volgende ochtend liep ik dus nog steeds bloot naar de badkamer om me te wassen en tanden te poetsen. Ik liep terug via de keuken om daar wat te drinken te pakken. Daar zag ik tante Hennie pas zitten. Ze had me de hele tijd gevolgd en naar mij gekeken. Ik zei goedemorgen en gaf haar weer een kus op haar mond, deze keer duurde het langer dan anders.

Tante Hennie had een kamerjas aan die een beetje doorschijnend was. Ik zag haar tieten en mooie tepels door de lichte stof heen. Ik voelde mijn lul groeien. Goede morgen tante zei ik. Zij zei laat dat tante maar weg en noem me maar gewoon bij mijn voornaam.

Ze zag mijn groeiende erectie en vroeg wind ik je op. Gisteravond zag ik je tieten toen je in bed lag en ik werd daar wel opgewonden van. Ja, zei Hennie ik was ook heet want ik had een seksboekje gevonden en ik lag heerlijk te vingeren en toen ik jou je hoorde aftrekken werd ik nog geiler en hoopte ik dat je naar binnen zou komen. EH, zei ik ja ik wilde het wel maar ja met je tante naar bed ….. Hennie zei niets maar deed haar kamerjas open en ik zag haar mooie tieten haar tepels waren hard geworden en stonden vooruit, ik stak mijn hand uit en pakte een borst vast.

Hennie zei wat maakt het uit familie en ik ben geil en wil ne met je neuken. Ze stond op en liet de kamerjas liggen, ik zag haar nu dat ze helemaal naakt was geweest in de kamerjas.

Ik zag ook dat haar kut was geschoren. Dat had ik nog nooit gezien laat staan gevoeld. Ik was alleen de behaarde doos van mijn moeder gewend en die van een paar meisjes met beginnende beharing. Ik stak mijn hand uit om haar kale poes te voelen. Ik bespeur bij mezelf dat ik ook een droge mond heb. Ik strek mijn hand uit naar de klink van de deur. Eronder steekt een sleutel.

Ik draai hem om. Wat er nu in dit vertrek gaat gebeuren, daarmee heeft niemand iets van doen. Gerda staat nog altijd roerloos in het midden van mijn kantoor. De schemering maakt de vormen in de ruimte diffuus.

Langzaam nader ik de jonge vrouw. Ik ga heel vlak achter haar staan, zodat mijn lichaam het hare net niet raakt. Ze is een anderhalve kop kleiner dan ik. Ik kan de geur van haar haren ruiken, voel de warmte die door de dunne stof van haar kleren wasemt. Haar gezicht kan ik zien in de spiegel die hangt naast mijn bureau. Ze heeft haar ogen nu gesloten. Ze drukt haar gestifte lippen op elkaar en slikt. Haar nabijheid zorgt voor een stuwing achter de gulp van mijn pantalon.

Zo dicht als we nu bij elkaar zijn, ze verroert zich niet. Dus doe ik, wat ik al tijden heb willen doen. Ik breng een hand naar de zoom van haar korte rok. Mijn vingertoppen pakken de stof. Ik schuif de rok omhoog om haar billen te ontbloten. Als ik omlaag kijk, valt mijn blik op haar blote huid. Ze draagt een string. En ik ontdek meer. Mijn begerige ogen volgen de strakke lijn van haar jarretelle naar de bovenrand van haar kous.

Ik merk hoe ze zucht als mijn warme vingertoppen over haar billen strelen. Ik voel mijn vingers tintelen als ze tergend knijpen in het zachte vlees. En nog steeds voel ik geen weerstand in het vrouwenlichaam dat zo dicht bij mij is.

Ik zie hoe ze nog steeds haar ogen dicht heeft. In het schaarse licht kan ik nog net zien hoe een blos haar wangen kleurt. Ik betast haar onder haar rok. En ze zegt geen nee. Ik doe een halve pas opzij, zodat ik haar achterwerk in zijn volle glorie kan bewonderen. De weelderige perzikvorm, het touwtje van haar string dat verdwijnt in de verlokkende schaduw tussen haar billen.

Haar jarretelles, de bovenkanten van haar kousen vlak onder de welvingen. Ik voel het stuwen achter mijn gulp. Ik streel zacht haar billen. Dan breng ik mijn lippen bij haar linkeroor. Want er zijn nog meer dingen die ik nu weten wil. En voelen en beleven. Zonder iets te zeggen, doet ze wat ik vraag. De bureaulamp zet mijn kantoor nu in een koperkleurig licht.

Gerda steunt op haar ellebogen. Haar hoofd hangt tussen haar schouders omlaag. Haar gezicht kan ik nu niet meer zien. Mijn hand vindt weer het zachte vlees van haar billen. Mijn vingertoppen glijden traag omlaag, naar daar waar een minuscuul lapje stof haar vagina bedekt. Ik voel haar warmte. Ik voel haar vocht. Ik merk hoe een siddering rimpelt door het lichaam van de jonge vrouw die over mijn bureau gebogen staat.

In het diepst van mijn wezen begrijp ik dat zij wil dat ik nu verder ga. Millimeter voor millimeter laat ik mijn middelvinger tussen haar schaamlippen glijden, totdat mijn gekromde wijs- en middelvinger haar billen beroeren.

Ik beweeg mijn middelvinger op en neer, laat hem vervolgens een paar keer in en uit glijden. Ik haal mijn hand weer naar me toe. De vingers breng ik naar mijn gezicht, waar mijn neus de geur op snuift van het vocht dat kleeft aan de huid. Ik houd van de geur van kut. Dan merk ik hoe Gerda haar voeten voorzichtig een beetje uit elkaar plaatst, bijna onmerkbaar.

Nog een onmiskenbaar signaal dat ze dit wil. Dat ze dit nodig heeft. Dus breng ik mijn hand weer naar omlaag. Mijn wijsvinger breng ik naar de middelvinger. Ik schuif ze in de drijfnatte spleet. Mijn hand beweeg ik op en neer, eerst kalm maar dan steeds krachtiger. Zodat ik uiteindelijk drie vingers in haar natheid in en uit laat gaan. Ik voel de sidderingen door haar lijf gaan terwijl mijn hand haar genot schenkt. Haar rijkelijk vloeiende sappen veroorzaken een smakkend, slobberend geluid.

Mijn vochtige vingertoppen cirkelen nu beheerst rond haar opgerichte kittelaar. Zodat ze zich abrupt opricht en op haar armen steunend haar verhitte gezicht in mijn richting draait.

Haar ogen schieten vuur als ze haar indringende blik in de mijne haakt. Haar mond zakt open in een stemloze schreeuw. Onwillekeurig richt ze dan haar blik naar het plafond alvorens ze de ogen dichtknijpt en haar onderlijf begint te schokken. De duistere snelweg vóór me is verlaten. In mijn neus draag ik haar geur.

Het parfum dat ze draagt, maar bovenal haar vocht dat is opgedroogd op de huid van mijn gezicht. De sopraan wier geluid mijn auto vult, overstemt het zoemen van de wielen op het asfalt: Wagners Tristan und Isolde. Meegevoerd door de gezongen hartstocht dwalen mijn gedachten. Voor mijn geestesoog zie ik weer haar gezicht. Ik observeer het met mijn hoofd schuin, kijkend langs de massieve welving van mijn buik.

Onderuit gezakt zit ik op een sofa in een voor het overige leeg vertrek. Tussen mijn gespreide dijen knielt Gerda.

Naakt is ze, op haar kousen en haar jarretelles na. Ze heeft mijn lul uit de gulp van mijn pantalon gehaald. Hij staat beenhard, deint traag op het ritme van mijn hartslag. Gerda heeft haar vingers losjes langs de forse schacht gevleid.

Met de fluweelzachte huid van haar wangen, haar hals en haar lippen beroert ze mijn gezwollen mannelijkheid. Ze heeft haar ogen dicht. Ze draagt een verbeten trek van begeerte op haar gezicht. Dat wordt getekend door een hazenlip die indertijd niet bijster netjes werd gerepareerd. Maar mijn hemel, wat kan Gerda zalig pijpen met die gulzige mond van haar.

Het is alsof Gerda ontzag heeft voor mijn geslachtsorgaan. Het is inderdaad groot, om niet te zeggen reusachtig. Net zoals alles aan mij groot is. Ik ben een man van veel. Er zijn vrouwen die dat opwindend vinden, daar uitermate nat van worden.

Haar gezicht dwaalt naar de glad geschoren huid van mijn zware zak. Haar vingertoppen plooien mijn voorhuid terug, bevoelen de gezwollen, paarse kop. Haar wijsvinger vindt het opengesperde gaatje, waar straks onherroepelijk de eruptie van mijn zaad tevoorschijn bruisen zal. Mijn erectie werpt zijn schaduw over haar genietende gezicht. Onwillekeurig til ik mijn hand op van het stuur.

Mijn vingers voer ik mijmerend door de donkerbruine haren die reiken tot in mijn nek. In mijn kruis word ik gewaar hoe mijn geslonken geslacht zich hecht aan de stof van mijn boxershort.

Het genot dat ze me heeft geschonken, was rijkelijk en schaamteloos. Gezegend met een talent voor zinnelijk genot. En met een lijf dat gemaakt is om te zwelgen. Misschien is dat het wat we bij elkaar vanaf het allereerste begin herkenden. Een vrouw met een enorme honger, die instinctief aanvoelt dat de hoer die in haar wezen schuilt, ervoor kan zorgen dat een man die honger stilt. Een vrouw die durft haar lust cumulatief te maken, zodat de bevrediging zich maximaliseert tot superlatief.

Gerda wachtte op me in het oude appartement aan de rand van de binnenstad. Onbewoond, de vertrekken verlicht door naakte gloeilampen aan het plafond. Her en der meubels met lakens afgedekt.

Als ze me heeft binnengelaten, draait ze de voordeur op slot. Ze pakt mijn hand en neemt me mee. De houten vloer kraakt onder onze voeten. Het is in die sfeer van verlatenheid dat we onze lust naar elkaar voor het eerst echt consumeren. Mijn kleren heb ik uitgetrokken. Mijn pantalon legde ik over de met een wit laken afgedekte zitting van een eetkamerstoel, mijn overhemd er overheen.

Het colbert heb ik over de leuning gedrapeerd. Ik zie hoe Gerda plaats heeft genomen op de sofa. Ze spreidt haar benen en trekt haar knieën op, zodat ze me onbelemmerd zicht biedt op haar kut. Haar schaamlippen zijn groot en vlezig. Ze kijkt toe hoe ik mijn gezicht naar haar schoot breng, haar borsten deinend op het ritme van haar koortsige ademhaling. Ik zie hoe nat ze is, inhaleer de geur van haar gezwollen kut.

Haar schaamlippen pruilen obsceen. Haar onverholen opwinding maakt dat mijn geslacht traag kloppend overeind blijft staan. Met het puntje van mijn neus slechts op millimeters van de fluweelzachte huid beweeg ik mijn gezicht op en neer. Om aan haar kut te ruiken, te zwelgen in haar geur.

Dan kijk ik haar van onder mijn wenkbrauwen aan. Ik zie weer de blos op haar wangen, de omfloerste blik in haar half toegeknepen ogen. Gerda doet wat ik haar vraag en vlijt haar vingertoppen op de smachtende lippen. Haar nagels zijn gelakt in opzichtig rood. Ze doet wat ik haar vraag en plooit haar kut voor me open. En haal dan mijn tong door de lonkende spleet. Ik bef haar zonder voorbehoud.

Mijn tong glijdt onophoudelijk van het preutse mondje tussen haar billen tot naar haar opgerichte klit. Ook die is groot, perfect passend bij de proporties van haar vagina. Ik druk mijn tong zo diep ik kan in de spleet die zich voor me opent. Mijn gezicht beweeg ik daarbij heen en weer, mijn neus wrijft langs haar verboden vrucht. Het maakt dat Gerda wezenloos zucht.

Vermoedelijk heeft ze de natste kut van het westelijk halfrond. Haar sappen bedekken de huid van mijn wangen en mijn neus. Ze druipen langs mijn kin. Dan vind ik dat het tijd is om bezit van haar te nemen. Mijn blik vindt de hare. Haar gezicht spreekt boekdelen: Met gemak vindt mijn geslacht zijn weg omlaag, in de richting van haar baarmoeder.

Gerda knijpt haar ogen dicht als ik begin haar te neuken. Ik voel dat het Gerda genot geeft om mijn onbetamelijke formaat te hanteren. In verschillende posities probeer ik uit, hoever ik kan gaan. Maar hoe diep ik haar ook penetreer, ze wordt er alleen maar nog heter van. Ik manoeuvreer haar zodat ze op handen en knieën voor me op de sofa zit. Mijn geladen geslacht schuif ik onder de bloesem door, die tussen haar billen prijkt, in de diepste diepten van haar hongerige schoot. Dan buig ik over haar heen.

Mijn handen bedekken haar royale borsten die schommelen als ik in haar stoot. Ze kan niet anders dan kreunen. Ik neem haar hard. Haar kut zuigt rond mijn onophoudelijke pik.

Ik leg mijn handen rond haar polsen, haal haar armen achterwaarts. Haar bovenlijf komt met die beweging iets omhoog. Nu moet mijn eikel langs de plek wrijven die gloeit acht vingerdikten onder haar navel. Ik hoor hoe Gerda wezenloos hijgt. Haar lichaam gloeit, wasemt ongeremde geilheid uit. Haar schokkende kut brengt me op het punt dat ik het mijne niet meer tegenhouden kan. Alsof ze me melkt. Met een nauwelijks onderdrukte kreet leeg ik mijn ballen in de diepte van haar schoot.

De voortgeschreden tijd heeft ons teruggebracht naar het hier en nu. Het is Gerda die zich losmaakt uit onze omhelzing. Ze stelpt het vocht dat vloeit uit haar schoot. Dan trekt ze schielijk haar kleren aan. We verlaten het appartement. Besluiteloos staan we enkele ogenblikken op het donkere trottoir.

Ik kijk haar aan. In haar gezicht lees ik verwarring. Van onder haar wenkbrauwen kijkt Gerda me aan. Jan wist niet wat te doen. Zijn geilheid won het meteen. Ik bewerkte zijn penis met mijn tong, ik zoog eraan en bewoog op en neer. Uiteindelijk kwam Jan met een kreun in mijn mond klaar. Ik had wel eens over sperma gelezen, maar nog nooit gezien. Nu voelde en proefde ik het ook nog eens. De smaak beviel me, het was een beetje zoutig, maar absoluut niet vies.

Van de schrik liet ik wel zijn penis uit mijn mond glijden zodat hij over mijn gezicht spoot. Toen hij klaar was keek ik Jan trots aan. Goed gedaan, zei Jan, goed gedaan! Nog trotser wou ik mijn vader laten zien dat ik al zijn sperma op zou eten. Ik likte het op en slikte het door.

Als beloning befte mijn vader me. Voor het eerst in mijn leven werd ik gebeft. Mijn vaders zoog, likte, zoende mijn kutje en kittelaar. Ik kwam met een kreet klaar. Jan en ik spraken af dit te herhalen. De komende twee weken pijpte en trok ik mijn vader af.

Van Jan moest ik de pil slikken want ik wou niet enige kans lopen zwanger te worden. Jan befte en vingerde. Op een avond vroeg Jan me of hij me mocht neuken. Ik vroeg of het lekker was, hij zij dat het het allerlekkerst was. Als zestienjarig meisje was ik meteen overgehaald.

Ik kleedde me uit en ging op bed liggen. Jan zette zijn penis voor mijn kutje en duwde hem naar binnen. Ik begon te hijgen want mijn kutje was heel strak.

Langzaam duwde Jan verder. Op de helft stopte hij en vroeg of het nog ging. Ik werd gek en gilde het uit: Jan stootte door, even voelde ik pijn daarna alleen maar genot. Langzaam en voorzichtig begon Jan me te neuken. Toen hij merkte dat ik het kon hebben ging hij sneller. Ook begon hij harder te stoten. Mijn ontmaagding was het mooiste moment uit mijn leven. Jan liet zich gaan en hijgde in mijn oren.

Ik kreunde en hijgde nog harder. Het duurde niet lang of de penis in mijn kutje zorgde voor een orgasme. Hij leek wel eeuwig te duren, ik schreeuwde het uit. Na mijn orgasme verhoogde Jan het tempo. Hierdoor kwam ik weer klaar; ‘Ohhhhhhhhhhhhhhh’ Ik kwam weer bij en kreeg weer een orgasme. Deze was nog heviger. Toen mijn derde orgasme ten einde was kwam Jan even later klaar.

Hij spoot zijn sperma in me. Dit gevoel maakte me zo geil dat ik nog eens klaarkwam. Toen Jan klaar was stapte Jan van me af. Uitgeput bleef ik liggen. Ik voelde het sperma uit mijn kutje vloeien. Het viel op het bed en vormde daar een plasje.

Jan ging naast me liggen en we rustten even uit. Na ongeveer 5 minuten stond ik op. Ik likte het sperma op omdat ik dacht dat dit hoorde. Mijn vader lachte naar me. We neukten de dagen erna ook. We deden verschillende standjes. Mijn vader wou het steeds op zijn hondjes. Ik vond het best en liet me door mijn vader neuken. Ook bleven pijpen, beffen, aftrekken en vingeren.

We begonnen steeds meer sex te hebben. Ik kreeg behoefte in steeds meer en hardere sex. Zo begonnen we het twee keer per dag te doen. We deden nieuwe dingen zoals standje 69, we deden het onder de douche, ik likte Jans ballen af, hij kwam op mijn gezicht klaar of in mijn mond, ik liet op een geven moment zelfs anaal nemen.

Anale sex vond vooral mijn vader heel leuk, meestal deden we dit op zijn hondjes. Ik vond het ook wel lekker maar niet om vaak te doen, het deed altijd een beetje pijn en ik voelde minder fijne prikkels.

We deden anale sex op een geven moment bijna dagelijks, ik deed het omdat mijn vader het zo leuk vond. Later sloeg hij me ook op de billen, daarna wilde mijn vader graag plassex proberen. Ik stond het toe, mijn vader pakte een videocamera en richtte die op mij.

Ik moest in het bad op mijn knieën gaan zitten. Hij trok zijn voorhuid naar achter en plaste met een half stijve penis op mijn gezicht. Ik wilde mijn gezicht wegdraaien want ik vond het vies. Maar ik hield mezelf in bedwang en liet hem zijn gang gaan. Toen wilde hij in mijn mond plassen. Ik opende gehoorzaam mijn mond en liet hem zijn penis in mijn mond stoppen. Hij duwde mijn hoofd naar voren totdat ik zijn penis voor de helft in mijn mond had.

Hij begon te plassen. Het smaakte niet lekker maar ik slikte alles door. Hij haalde zijn penis uit mijn mond en vroeg me mijn mond open te houden.

Hij gebruikte mijn mond als een bakje en ik moest alles doorslikken. Toen hij geen vocht meer had om uit te plassen moest ik hem pijpen. Ik pijpte hem en liet hem in mijn mond klaarkomen. Ik slikte de helft door en liet de rest in de badkuip met urine vallen. Ook dit was allemaal opgenomen. Een hoop van zijn plas lag in de badkuip, hij pakte de videocamera en richtte op mij. Ik bukte naar de plek waar de urine gemengd met sperma in een poeltje lagen. Jan zoomde in op mijn hoofd en filmde hoe ik zijn urine en sperma oplikte, opzoog en doorslikte.

Je moet weten dat ik nog steeds twaalf was. In het begin vond ik dit extreme niet zo leuk, maar naarmate de tijd verstreek en we het vaker deden begon ik het minder erg te vinden.

Mijn vader vond dit gewoon leuk en ik kreeg nog genoeg sex, ik moest hem zijn gang maar laten gaan. In de loop der tijd werden we steeds geiler, we kregen nog meer sex. Sterker nog we dachten bijna alleen maar aan sex.

Ik begon een soort van sex-verslafing te krijgen. Ik moest elke dag gewoon minsten 2 keer per dag sex hebben, het liefst nog meer. Toen ik dertien en een half was bereikte we een nieuw hoogtepunt. Het was zomer, bijna vakantie. Het waren absurde weken. Ik zat nog op de basisschool en moest om kwart voor negen daar zijn, Jan moest om 9 uur op zijn werk zijn.

Vaak ving ik zijn sperma op in een bakje met cornflakes, ik at het dan met de sperma op.

Amateur seks films lekker tiener kutje