Sex leer spuitende mannen

sex leer spuitende mannen

...

Leuke kutjes neuken tilburg

De G-spot voelt anders dan de rest van de vagina. Je hebt de G-spot gevonden als een stukje een beetje sponsachtig voelt. De G-spot heeft ribbels als een gedroogde amandel of rozijn die heeft. Een beetje voelen en je hebt hem zo gevonden.

De G-spot zwelt iets op naarmate ze meer opgewonden raakt. Begin langzaam met middelmatige druk en deze kun je langzaam opvoeren tot middel-harde stimulatie. Terwijl ze op haar rug ligt vinger je haar zoals hierboven. Om haar te laten squirten gebruik je je wijsvinger en middelvinger. Soms kan de ringvinger er ook nog bij. Je kromt je vingers nog iets verder dan in dit plaatje, zodat je een soort 'kom hierheen' beweging maakt met je vingers.

Je tikt hierdoor steeds haar G-spot aan met beide vingers. De squirt techniek is om dit op een vast ritme te doen. Je maakt op dit ritme de 'kom hier' beweging. Vrouwen houden van een constant ritme. Als je voelt dat ze bijna komt dan moet je dus NIET gaan versnellen zoals wij mannen dat vaak doen. Kijk naar haar genot, je merkt het als je het juiste ritme te pakken heeft. Het kan helpen om open te zijn en te vragen naar wat ze lekker vind.

Ik raad je trouwens deze website aan als je echt goed wilt worden met squirten. Als ze niet gemakkelijk squirtent klaarkomt op haar rug dan krijg je deze gevorderde squirt tip er gratis bij. Zorg dat ze op haar hurken gaat zitten. Vinger haar op dezelfde manier als hierboven beschreven. Veel vrouwen komen gemakkelijker squirtent klaar vanaf deze positie. Het is heel normaal dat een vrouw het gevoel krijgt dat ze moet plassen. Dit is geen plas maar het zijn de vaginale lichaamssappen die loskomen als ze spuitend klaarkomt.

Dit mag ze gewoon negeren en jij moet lekker doorgaan. Als je door dit artikel een vrouw hebt laten squirten verwacht ik van zowel jou als haar een mailtje! Een poosje terug had ik voor het eerst seks met een meisje. Ik had haar overdag ontmoet tijdens een Summer Bootcamp. Na een paar uur kwam ze met me mee voor wijn en eten. Van eten kwam niets terrecht. We hadden hele lange seks, heel rustig. Plots voel ik allemaal golven langs mijn piemel gaan.

Eerst snapte ik er niets van, toen realiseerde ik dat ze aan het squirten was! We hadden die week nog vaker seks. De tip om haar van penetratie te laten squirten is om redelijk diep te blijven, op een heel constant tempo.

Sommige vrouwen hebben een aanleg en voor sommigen is dit heel moeilijk. Maak het jezelf gemakkelijker om muziek op te zetten met een constant tempo dat jij prettig vindt. Zo kan ze gemakkelijker tot een spuit orgasme komen omdat jij je meer houdt aan één enkel ritme. Mijn 3 informantes die alles prijsgeven Hoe maak ik haar geil?

Seks Tips Neuktechnieken om haar makkelijk een orgasme te bezorgen. Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken. Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag: Seks Tips Neuktechnieken om haar makkelijk een orgasme te bezorgen Check deze funny en leerzame video's Waarom gaypride de plek is om vrouwen versieren en hoe je dat doet Zombie versiert vrouwen De paashaas doet voor hoe je vrouwen versiert Zoenen in 6 stappen. Reacties Harm Ik heb mijn vriendin nooit squirtend klaar laten komen.

Levert dit voor haar nog extra genot op? Reacties tjeeps zorg dat je niet snel klaarkomt Als je dat allemaal onder de knie heb.. Je hebt verschillende klaarkom manieren bij Vrouwen penetratie. Likken in combinatie Met aan dr clitje zuigen.. Ze kan zelfs het gevoel krijgen dat ze zweeft van genot Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie die handdoek is inderdaad een goeie tip haha!

Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Jonathan Volgens mij is het hele idee dat ze heel intens klaarkomt Harm. Ik ga het eens proberen maar het schijnt bijzonder intens te zijn voor een vrouw en ze zal je dus niet snel vergeten: Die handdoek kwam dan ook zeker te laat! Maar zeker nodig in vervolg Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie jonathan Dat is het idee ja~Ik heb het eens meegemaakt op een tantra weekend dat we haar vingerend lieten squirten, ik heb nooit een vrouw laten squirten tijdens de seks, moet je daar een hele grote lul voor hebben of ligt dat ook meer aan de techniek?

Reacties Chantal Het hangt der van af hoe hard je stoot! Daar door kan een vrouw ook door spuiten heb ik zelf ook Maar de beste manier is met je vingers het kom hier gebaar te maken op de g spot kiran merhai Chantal maar als je hard stoot dat wil tog nt zegge dat het gt spuite ofzo het spuit pas als je vingerd janneke Mijn minnaar heeft een redelijk kleine en ook niet dik, toch kan ik tijdens de sex enorm spuitend komen.

Alles draait om techniek, niet om dikheid, grootte of hardheid. En daarnaast zijn er bepaalde standjes die enorm stimuleren Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Jamie Ik kom spuitend klaar als ik op m'n vriend zit terwijl hij me anaal neemt. De eerst keer wist ik niet wat me overkwam Reacties Chantal Hmm dat is wel heel geil! Spuitend klaar komen is een heel lekker gevoel. We doen het ook anaal dan komt ze ook klaar,ik ga zo door tot ik hartstikke dood ben haha Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Mieke Gisteren tot 11x toe gesquirt.

Dit is het meest intense gevoel dat een vrouw kan ervaren. Wanneer ik eerst een paar x klaar ben gekomen spuitend door het vingeren lukt het ook via penetratie, bij mij binnen de minuut.

Zeer intens en een absolute aanrader! Reacties Jacqueline Hoi Mieke, Klinkt goed. Wil je het mij niet leren? Martin Ze heeft griep. Ze wil graag klaarkomen en squirten tegelijk morgen. Ga jullie aanwijzingen volgen. Dankjewel Mieke Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie Jeremy wow heb gebeurde laatst spontaan tijdens het neuken, eerst snapte ik niet wat ik voelde, ik had al wel eens van squirten gehoord maar ik dacht dat het alleen kon door het met je handen te doen.

Nu was ze tijdens het neuken gewoon ineens aan het squirten. Het was wel langere tijd in een contstant ritme dus dat kan wel kloppen zoals de schrijver beschrijft. Ik ben toen naar squirt tips gaan zoeken want ik hoop dat ik het nu ook echt kan laten gebeuren vanuit mijn eigen wil zeg maar Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie patrick ongelofelijk dat ik dit niet eerder wist!

Mijn vrouwtje is gisteren zo gruwelijk klaargekomen.. Ze heeft mij en het hele bed kletsnat gespoten.. En dat sap was nog lekker ook! Ik heb de 2e keer in 69 onder haar gelegen en alles in mn mond laten spuiten.. Een heerlijke lauwe sapexplosie die niet op lijkt te houden.

Reageer op deze reactie Je naam Je E-mailadres niet zichtbaar Reactie catharina Een ongelovelijk gevoel En zo intens, ik begon na het vrijen te huilen, me vriend schrok zich rot.. Ga je op zoek naar informatie rondom het squirten, dan kom je er al snel achter dat er veel controverse heerst rond dit onderwerp.

Zelfs vanuit de wetenschap is er eigenlijk weinig helderheid over dit fenomeen. Maar andere onderzoeken hebben juist aangetoond dat het squirtorgasme wel degelijk bestaat — en sterker nog, dat het squirten gepaard gaat met het meest intense orgasme dat een vrouw kan beleven.

Feit is dat iedere vrouw kan ejaculeren — en dat toch veel vrouwen nog nooit geëjaculeerd hebben. Dat komt voornamelijk omdat vrouwen alleen echt kunnen spuiten als ze extreem opgewonden zijn. Als je als man wil leren om een vrouw te laten squirten, zal je dus erg veel aandacht aan haar moeten besteden.

Dat is een zeer langdurig orgasme, dat gepaard gaat met ejaculatie , heftige bewegingen en veel geluid. Een hoogtepunt dat je iedere vrouw wil laten beleven. Krijg je dat voor elkaar, dan ben je echt een koning in bed. Voor veel mannen is het een grote fantasie om een vrouw te laten squirten. Het is een erg opwindend idee: Maar een vrouw spuit niet zomaar vanzelf. Sommige vrouwen kunnen maar heel moeilijk klaarkomen, terwijl anderen al erg snel tot een hoogtepunt komen. Toch is het voor iedere vrouw mogelijk om een squirtorgasme te beleven.

In dit artikel leer je hoe je een vrouw heel heftig kan laten squirten. Voor een groot gedeelte draait het daarbij natuurlijk om de juiste techniek. Hoe je het beste te werk kunt gaan, zal hier op een heldere en instructieve wijze worden uitgelegd.

Daarnaast geef ik antwoord op de volgende vragen: Wat zijn de fouten die de meeste mannen maken op dit gebied? En hoe werkt het squirten eigenlijk precies? Wat zijn de voordelen van deze techniek, en waarom is het belangrijk om een vrouw te kunnen laten spuiten? Dit — en nog veel meer — lees je in dit artikel.

Het allerbelangrijkste als je een vrouw wil laten squirten, is om geduld te hebben en vol te houden. Dat uiteindelijk iedere vrouw op deze manier klaar kan komen — dat heb ik ooit zelf ervaren. Een paar jaar geleden had ik een hele leuke vriendin. Alles was prima in orde tussen ons. Er was slechts één probleem: Sterker nog, ze had in haar hele leven nog nooit een orgasme gehad. Dat maakte het voor haar moeilijk om net zoveel van de seks te genieten als ik. Natuurlijk wilde ik haar het liefst een keer een orgasme geven.

Ik had wel gemerkt dat ze tijdens de seks soms heel nat werd. Dat gaf me hoop dat ze misschien wel een spuitorgasme kon hebben. Omdat ik altijd al gefascineerd was door squirten, wilde ik dus proberen om haar niet zomaar een orgasme te geven — maar om haar een spuitend full-body-orgasme te geven.

Aanvankelijk was ik er niet zeker van of dit me zou lukken. Ik had al een aantal dingen geprobeerd — ik had haar uitgebreid gevingerd en gebeft, en zelfs speeltjes gekocht — maar niets werkte echt.

Ze werd wel heel nat, maar verder dan dat kwam ik gewoon niet. Toch bleef ik volhouden, want het was inmiddels een beetje een obsessie voor me geworden. Ik moest en zou haar laten squirten!

Toen, op een nacht, gebeurde het. We lagen in bed, en ik probeerde alle technieken die ik de weken en maanden daarvoor had ontwikkeld om haar zo nat en opgewonden mogelijk te maken. Ze werd er ontzettend geil van, en natter dan ooit. Toen besloot ik ervoor te gaan: Ik bleef doorgaan, zelfs nadat mijn hand en arm moe werden — totdat ze opeens heel hard begon te kreunen en te bewegen. Ik voelde haar samentrekken om mijn vingers, en toen plotseling een warme sproei op mijn hand.

Sinds die tijd ben ik nog nooit met een meisje geweest dat ik niet kon laten squirten. Als je weet hoe je een vrouw erg opgewonden kunt krijgen, en als je de juiste techniek gebruikt, geloof ik echt dat je met genoeg geduld iedere vrouw een spuitend orgasme kunt laten krijgen. Veel mannen maken echter een aantal fouten, waardoor het heel moeilijk of zelfs onmogelijk wordt om een vrouw te laten spuiten. Wil je jouw meisje ook een squirtorgasme kunnen geven, dan wil je dat natuurlijk voorkomen.

Wat de grootste valkuilen voor mannen zijn op dit gebied, lees je hieronder. Als je een vrouw wil laten squirten, ben je niet de enige. Voor veel mannen is het het ultieme doel om dit voor elkaar te krijgen. Maar voordat je meteen verder leest om de juiste techniek op te steken, moet je eerst het volgende bedenken: Sommige mannen proberen een vrouw te laten squirten, zonder te ontdekken of zij daar wel zoveel zin in heeft.

Soms proberen mannen het zelfs, terwijl ze weten dat hun partner dat niet wil. Zolang een vrouw niet wil squirten, gaat het ook niet gebeuren — hoe goed je techniek ook is. Dit is echt iets dat je samen moet willen. Squirten is nu eenmaal niet iets waar alle vrouwen in geïnteresseerd zijn. Ten eerste weten vrouwen vaak niet eens wat het is. Maar ook als ze wel een idee hebben, zijn er redenen dat ze het spuitorgasme niet zo aantrekkelijk vinden klinken.

Vaak vinden vrouwen het idee om te ejaculeren beschamend, en een beetje eng of vies. Ook het idee dat ze zich compleet moet laten gaan en jou geheel moet vertrouwen, kan erg moeilijk voor haar zijn. Wil je een vrouw overhalen om het toch te proberen, laat haar dan merken dat jij het een opwindend idee vindt. Ook wil je haar gerust stellen: Maar merk je dat ze het idee echt niet aantrekkelijk vindt, druk het dan niet door!

Je kunt het dan beter even laten bezinken, en er later misschien nog eens op terug komen. Veel mannen vinden het gewoon een geil idee om hun vriendin een keer te laten squirten. Ze proberen het een keertje, en als het dan niet lukt, geven ze meteen op. De conclusie die ze vaak trekken: Want zoals al bleek uit mijn persoonlijke ervaring: Wil je je meisje graag spuitend laten klaarkomen, en vindt zij dat ook een geil idee, dan moet je dus ook niet verwachten dat het je in één keer gaat lukken!

Aan jou zal het vaak niet liggen. De techniek om vrouwen te laten squirten, zoals die hieronder uitgelegd wordt, is in feite niet al te moeilijk. Maar toch kan het weken of soms maanden duren om een vrouw echt spuitend te laten klaarkomen.

Dit heeft vooral met haar te maken, en met jouw relatie met haar. Vrouwen moeten niet alleen heel opgewonden raken, maar ook mentaal wennen aan het idee en het aandurven om zich helemaal te laten gaan op dat moment. Squirten kan dus alleen als ze echt in de stemming is, maar ook als ze een beetje een gevoel heeft gekregen voor hoe het moet en ze compleet vertrouwd is met jou.

Een vrouw een heftig spuitorgasme geven is niet iets dat je in één middagje voor elkaar krijgt. Maar er is goed nieuws: Dus door alleen al te proberen haar te laten squirten, zal de seks al merkbaar beter worden. Ten eerste is het squirten van de vrouw in porno vaak een soort bekroning op de seksuele heldendaad van de man: In werkelijkheid draait het bij het squirtorgasme echter geheel om de vrouw.

Zij staat centraal, en als je haar een spuitorgasme wil geven, moet je haar heel erg opgewonden krijgen. Misschien heb je er nog nooit over nagedacht, maar waarom vinden mannen het idee van squirten eigenlijk zo aantrekkelijk? Vaak halen ze dit idee — zoals met wel meer seksuele fantasie ën — rechtstreeks uit porno.

Omdat vrouwen het daar doen, vinden mannen het geil, of denken ze zelfs dat het hoort. Dat leidt echter tot een groot misverstand.

Het squirten zoals je dat ziet in porno, lijkt namelijk helemaal niet op het echte spuitorgasme. En iedereen die wel eens met een vrouw naar bed geweest is weet dat vrouwen in de regel niet erg opgewonden worden van pornostandjes. Ten tweede ziet het squirten er in porno anders uit dan in werkelijkheid.

Verwacht dus geen grote fonteinen op het moment dat een vrouw ejaculeert. Dat is een truc die goed werkt voor de camera, maar in het echt komt dit bijna niet voor. Bij een full-body-orgasme komt wel degelijk vocht uit de vagina , maar het is veel minder dan je misschien zou verwachten en spuit bovendien lang niet zo ver. Wat je ziet in porno, is — helaas, maar waar — in de meeste gevallen gewoon trucage.

Als je als doel hebt om een vrouw het ultieme genot te laten beleven, moet je in ieder geval afstappen van het idee dat een vrouw zo gemakkelijk squirt als in porno. Om haar een full-body-orgasme te geven, moet je veel aandacht aan haar besteden en haar op een specifieke manier behandelen. Hoe dat precies moet, lees je verderop.

Maar het wordt nog iets complexer. De invloed van porno verandert namelijk niet alleen het beeld dat mannen hebben van seks, maar ook het beeld van vrouwen zelf. Vrouwen willen namelijk ook voldoen aan de wensen van de man — ook op het gebied van squirten.

Net zoals de man verwacht dat squirten erbij hoort, zijn vrouwen dat ook gaan vinden. Dat betekent, volgens sommige experts, dat sommige vrouwen in de slaapkamer die makkelijk squirten, dit min of meer onbewust doen om te voldoen aan het beeld dat mannen hebben.

Met andere woorden, ze komen spuitend klaar omdat ze denken dat dit is wat mannen verwachten. Ze beleven daarbij echter niet altijd het genot of het heftige full-body-orgasme, waar het ons allemaal om begonnen is. Nu wordt het dus helemaal ingewikkeld. Wat is het squirten nou eigenlijk precies? En hoe zorg je ervoor dat je een vrouw het ultieme genot laat beleven — en dat ze niet squirt, puur en alleen om jou tevreden te stellen in de slaapkamer?

Voordat ik je laat weten hoe je een vrouw het beste kunt laten squirten, vind je hier dan ook alles wat je moet weten over dit fenomeen. Er is in de loop der tijd veel controverse ontstaan rondom het squirten.

Het meest hardnekkig is het idee dat squirten niet bestaat: Dat maakt het idee van squirten opeens een stuk minder aantrekkelijk. De wetenschap was er op gebrand om precies te achterhalen wat er nou gebeurt tijdens het spuitorgasme, en of het ook echt een functie heeft.

Maar zoals je je misschien wel kunt voorstellen, was het vrij lastig om dit op een gecontroleerde manier te testen in een laboratorium. Dat betekent dat de uitkomsten elkaar rechtstreeks tegenspreken. De conclusie van deze onderzoeken is dan ook niet helemaal sluitend.

De laatste tijd zijn er echter nieuwe onderzoeken gedaan, waarbij voor eens en altijd is vastgesteld dat squirten wel bestaat. In deze onderzoeken is het vocht dat vrijkomt bij het squirten, onderzocht.

De conclusie is dat deze vloeistof voornamelijk bestaat uit vocht, dat vrijkomt uit de para-urethrale klieren, hoewel er ook een verwaarloosbare hoeveelheid urine aanwezig is.

Deze para-urethrale klieren bevinden zich in de vagina, en spelen een belangrijke rol bij de natuurlijke lubricatie van de vagina tijdens de seks. Wordt een vrouw zo opgewonden dat ze heel heftig klaarkomt, dan stoten deze klieren veel vocht in één keer uit.


sex leer spuitende mannen

...